Székhelyszolgáltatással minden egyszerűbb!

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás pest megye
székhelyszolgáltatás pest megye

A Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltatás pest megye csomagját sokan választják. Ez az örvendetes tény annak is köszönhető, hogy egyre több cég ébred rá a székhelyszolgáltatás előnyeire.

Ezek az előnyök abszolút költségtakarékosságot, illetőleg emberi erőforrás takarékosságot is jelentenek. Ha a vállalkozás még nagyon a tevékenysége elején jár, és még csak próbálgatja a szárnyait, a lehetőségeit, akkor fölösleges pénzkidobás még adminisztrációt is fenntartani a székhelyen. A székhelyszolgáltatás igénylésével azonban szerencsére erre nem is lesz szükség, ami minden induló vállalkozás számára egy elképesztően nagy segítséget jelent.

A vállalkozásoknak ennek köszönhetően irodát sem kell bérelniük. A fizikális postai küldeményeket is átveszik a szolgáltatók, illetve az e-mailek is továbbításra kerülnek. Azt is nagyon sok vállalkozás értékeli, hogy a hatóságoknak nem kell rendelkezésére állniuk, mert ezt a sokak számára kellemetlennek érzett tevékenységet is átveszik, illetve megteszik helyettük a székelyszolgáltatók.

Vannak emellett olyan rejtett, praktikus előnyök is egy székhelyszolgáltatási igénybevételnél, amit csak kevesen tudnak. Az egyik ilyen bennfentes tudnivaló például, hogy amennyiben a vállalkozó a saját nevén lévő ingatlanba jelenti be a vállalkozói tevékenységét, akkor azután elméletileg építményadót is kell fizetnie. Viszont, ha székhelyszolgáltatást vesz igénybe, akkor erről is leteheti a gondot.

Az a tény is kevesek által ismert, hogy ha a vállalkozó a tulajdonában álló ingatlanon jelenti be a székhelyét, akkor a rezsidíjakat már nem magánszemélyként kell fizetnie, hanem az emelt értékű, céges díjszabással.

A Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltatás pest megye csomagban érhető el az Újlengyel településen történő székhelyszolgáltatás.

A legfontosabb tudnivaló az Újlengyelen való székhelyszolgáltatással kapcsolatban, hogy ez a település az iparűzési adó mentes települések közé tartozik, melynek megfelelően a Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltató cég által megállapított székhelyszolgáltatási tarifák itt érthetően magasabbak, mint a többi székhely címen elérhető szolgáltatás.

Ez a település már évtizedek óta nem szed iparűzési adót. Bár a településen székhelyszolgáltatást igénybe vevő cégeknek nem kell lejárniuk a székhelyre, fontos elmondani, hogy a település az M5-ös autópálya mellett fekszik. A megközelítése Budapestről és vidékről is teljesen megoldott és praktikus. Az adóoptimalizálás szempontjából a legmegfelelőbb település, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint az a tény, hogy több multinacionális cég is ezt a települést választotta székhelyéül.

A Gross Székhelyben Otthon székelyszolgáltató alapszolgáltatásai közt vállalja, hogy a cégtáblára cégnév kihelyezést tesz ki, melyet az adóhatóság szúrópróba-szerűen ellenőrizhet. Ezenkívül a fizikai postázás feladatát is leveszi a vállalkozások válláról. Az érkező küldeményeket fogadja, majd beszkenneli, és elektronikusan továbbítja a cégeknek. Emellett minden hónap első hetében vállalja a kimenő küldemények fizikai postázását is.

Abban az esetben, ha a hatóságok helyszíni szemlét, ellenőrzést rendelnek el, akkor az adott vállalkozás helyett a Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltató munkatársai fogadják a hivatalosan intézkedőket.

Esetleges adótartozás miatti végrehajtás esetén rendelt kényszerintézkedésnél is tűrik az intézkedést, melyben már több évtizedre visszamenő gyakorlattal rendelkeznek.

Emellett szükség esetén tárgyaló helyiséget is biztosítanak a cégeknek, valamint az iratok tárolását, vagyis a hivatalos dokumentumok megőrzését, a levelezés rendszerezését, megőrzését, magyarul az irattározás feladatát is vállalják.

Természetesen arról, hogy egy cégnek érdemes-e egyáltalán a székhelyéül iparűzési adó mentes területet választania, arról érdemes a vállalkozás könyvelőjével egyeztetni, eszmecserét folytatni. Csak átgondoltan, a megfelelő törvényi szabályozások figyelembevételével lehet ez ügyben is felelősségteljes döntést hozni.

A Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltatóval nagyon egyszerűen fel lehet venni a kapcsolatot. A weboldalukon található sok hasznos információ, megfontolandó jó tanács mellett megfelelő elérhetőségeket is találnunk. Aki az egyszerű és gyors megoldások híve, az a megadott telefonszámon is fel tudja velük venni a kapcsolatot. Ha azonban valaki üzenetet szeretne hagyni, azt is megteheti a weboldalon keresztül. A telefonszámunk, elérhetőségünk megadásával így a cég vissza fog bennünket hívni.