Progeszteron szint növelése hüvelykapszula által

Szponzorált tartalom

Progeszteron szint növelése

Két fontos hormon befolyásolja a női test egészségét, működését. Az egyik az ösztrogén, a másik a progeszteron, amelyek általában egyensúlyban vannak. Amikor ez felborul, akkor előjönnek a problémák. Mivel a gondok megjelenését leginkább az ösztrogéndominancia okozza, a progeszteron krém minél hamarabbi alkalmazásával sokat lehet tenni annak érdekében, hogy a tünetek csökkenjenek. A nőgyógyászati problémák rendkívül kellemetlenek, ráadásul napokig nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Lássuk pontosan, mikor lehet szükség a progeszteron krém alkalmazására, amit a wisetreenaturals.hu webáruházból szerezhetünk be!

Akkor, ha felborul a ciklus, késik a menstruáció, erősebb vagy gyengébb a vérzés, hüvelyszárazság, változókori hőhullámok jelentkeznek, vizelet-visszatartási problémák, hangulatingadozás, fejfájás, migrén következik be. Természetesen a lista kicsit sem teljes, viszont minden információt elolvashat a fent említett weboldalon ezzel kapcsolatban. A progeszteron krém több előnnyel is rendelkezik a hasonló társaival szemben, úgyhogy ezt tanácsos választania, hogyha a progeszteron szint növelése szükségessé válik.

A természetes megoldás a legjobb ilyen esetekben, ugyanis a gyógynövényes készítmények nem okoznak semmilyen kellemetlen mellékhatást. Étrend-kiegészítők fogyasztásával is elősegíthető a progeszteron szint növelése, viszont ez először a bélrendszerbe kerül, amikor a májat eléri, egy része átalakul glükoronsavvá, majd epeváladékként ürül. Tehát, ha valaki ezt az utat választja a progeszteron szint növelése érdekében, tudnia kell, hogy magasabb hormondózist kell szednie ahhoz, hogy olyan hatást érhessen el, mint a külsőleg alkalmazható progeszteron krémmel.

Belsőleg történő hormonpótlás kezelésére legalkalmasabb a hüvelykapszula, ami a hüvelyben történő feloldása után nagyon gyorsan képes felszívódni és a véráramba kerül a hüvely nyálkahártyájáról. Ez a módszer a ciklussal kapcsolatos panaszokra és a hüvelyszárazság problémájára ideális megoldás. A progeszteron szint növelése így is lehet hatékony.