Műszaki vizsga előtt nem árt a diesel injektor tisztítás.

Szponzorált tartalom

diesel injektor tisztítás
diesel injektor tisztítás

Nemrég műszaki vizsgára kellett vinnem az autómat, ám azt hallottam, hogy ilyenkor nem árt neki egy diesel injektor tisztítás. Pontosabban nem hallottam, hanem olvastam az olajwebshop.hu oldalán. Ugyanis írták ezen az oldalon, hogy a műszaki vizsgáztatás előtt mindenképp javasolt a tisztító termék használata, mert a segítségével csökken az autó emissziós értéke, és a kipufogógáz koncentrációja. Ez pedig mint tudjuk, nem utolsó dolog egy műszaki vizsgáztatás alkalmával. Továbbá az égési folyamatot is optimalizálja, a motor visszanyeri az erejét vele.

Mindezek meggyőztek róla, hogy megvegyem ezt a terméket a diesel injektor tisztítása végett. Úgyhogy már csak annak kellett utána néznem, hogy hogyan kell fizetni az oldalon, és a kiszállításnak mi a menete. Lehet fizetni előre utalással és utánvéttel is. Az utánvétes fizetés esetében észben kell tartani, hogy nem minden futárszolgálatnál lehetséges utánvét esetén a bankkártyás fizetés. Így ezt rendeléskor érdemes odaírni megjegyzésben, hogy ne érjenek minket meglepetések. Nekem teljesen megfelelt a készpénzes utánvét, így azt választottam. Egyébként is biztonságosabbnak érzem azt alapvetően.

A kiszállításnál választhatunk, hogy a csomagunkat házhoz szállítással kérjük vagy pedig csomagpontra. Én az előbbit választottam, mert otthonról dolgozom, így bármikor át tudom venni a csomagot, ha jön a futár. Az olajwebshop.hu oldalán pontosan megtalálhatóak a szállítási költségek futárszolgálatonként, így aztán nem fog érni bennünket semmilyen meglepetés. Az árak mellett a várható szállítási idők is megtalálhatóak. Természetesen ezek csak tájékoztató jellegűek, mert függ a szállítás ideje attól, hogy az adott termék van – e éppen raktáron vagy külső raktárról kell mondjuk beszerezni.

Szerencsére az olajwebshop.hu – ról rendelt termék nagyon jól szuperált már első használat után, és ez azóta sem változott meg, ahogy a jó véleményem sem változott meg róluk. Sőt, már szinte törzsvásárlójuk vagyok.