Mobil benzinkút telepítés tankolós automatával

Szponzorált tartalom

Mobil benzinkút telepítés

Nincs egyszerű dolga, ha egy járműpark folyamatos tankolására van szüksége. Az is lehetséges, hogy nehézséget jelent az üzemanyag-felhasználás kontrollálása és adminisztrálása. Elképzelhető, hogy előfordult már visszaélés a cégénél. Ilyenkor a legjobb megoldást a mobil benzinkút telepítés jelenti. Egy megfelelően üzembe helyezett, tankolós automatával kiküszöbölhetőek a fentebb említett gondok.

Így nincs szükség emberi munkára, hiszen a rádiófrekvenciás kártya és szoftver minden feladatot elvégez. Csak az azonosítást követően jöhet szóba a tankolás. A mobil benzinkút telepítés teljes mértékben megbízható, tehát érdemes elgondolkodnia rajta. Bármilyen információ bekérésére lehetősége nyílik. Láthatja az üzemóra és a kilométeróra állását. Sokkal könnyebben nyomon követheti, hogyan változik az üzemanyag mennyisége. A modernebb készülékek éjjel-nappal használhatók. A PIN-kód megadása után nyílik lehetőség a tankolásra. A mobil benzinkút telepítés után külön azonosítható a felhasználó, illetve a gépjármű. Nem okoz gondot több töltőpisztoly kezelése sem. Végtelen számú felhasználó regisztrálására nyílik lehetőség.

Az adatátviteli mód szempontjából többféle opció is van. Mindegy, hogy milyen távolságra van Öntől az automata, mert biztosra veheti, hogy időben meg fogja kapni a szükséges adatokat. Persze, ne felejtse el azt sem, hogy még rengeteg lehetősége van a fejlesztésre. A MOL üzemeltetési pályázat már sokaknak segített megvalósítani az álmaikat, ezért nézzen utána! Lehet, hogy ezzel nyereségesebbé válhatna az üzlete.

Akár új kutakat is tudna nyitni a megfelelő hely megtalálását követően. Nyilván rengetegféle engedély megszerzésére van szükség, de érdemes kijárnia ezt az utat a céljai érdekében. A MOL üzemeltetési pályázat megnyerése átsegíti majd a nehézségeken. Bővebb információt a Hungaro Mobiltank weboldalán talál erről a lehetőségről. Olvassa el a tudnivalókat, majd döntse el, hogy szeretne-e nyitni egy kutat! Ha körültekintően jár el, akkor siker koronázza az erőfeszítéseit a MOL üzemeltetési pályázat révén.