Menstruacios kehely erősebb vérzésre is

Szponzorált tartalom

Menstruacios kehely

A nőknek minden hónapban van néhány kellemetlen napjuk, amikor nem mehetnek hosszabb programra, strandra, és a mindennapi teendők elvégzése is nehezükre eshet. Ez a menzesz időszaka, viszont ha a megfelelő eszközöket használják, akkor a fent felsoroltak miatt nem kell aggódni.

Egyre több orvos és nőgyógyász a menstruacios kehely alkalmazását ajánlja, ami kiválthatja az eddig használt tamponokat, intim betéteket. Ez biztonságosan felfogja és tárolja a menstruációs folyadékot, így félelem nélkül lehet élni ezeken a napokon is.

Átlagosan 8-12 óránként kell kiüríteni, tehát egy munkaidő alatt nem kell folyton a mosdóba rohangálni vagy attól rettegni, hogyha nem ér oda idejében, átázik. A menstruacios kehely kisméretű, orvosi szilikon anyagból készül, ezáltal könnyedén felhelyezhető.

Erősebb vérzés esetén is kiváló választást jelent. Megrendelhető a minniholgykehely.hu webáruházból, amelynek a honlapján minden további információ is elolvasható erről. Érdemes kipróbálnia Önnek is ezt a remek menstruációs segédeszközt.