Kristály váza fantasztikus kiszerelésben

Szponzorált tartalom

Kristály váza

A hölgyek mindig örülnek annak, ha kapnak egy csokor virágot. Ilyenkor a kristály váza felhasználásával jól látható helyre teszik az otthonukon belül. A vásárlására a White Crystal weboldalán nyílik lehetőség. Szinte bármilyen formában megrendelhető.

A talpa mindegyik esetben erős és masszív, ezért biztosan nem dől el az első fuvallat hatására. Képes megtartani a nehezebb csokrokat is. A kristály váza kézműves munkával készült, ezért különösen jó a minősége. Gyönyörűek a rajta látható minták. A mostani divat szerint, nagyon keresett a virágos változata.

Az alak szempontjából is hatalmas a kínálat. Értelemszerűen a magas, vékony formával rendelkező kristály váza a legkelendőbb. A kisebb csokrok tároláshoz megfelelő a félgömb alakú. Ez a típus sokkal stabilabban áll a helyén. Akár asztali dísz gyanánt is megvásárolható.

Az ár tekintetében nagy a választék a weboldalon. A kínálatban van alacsonyabb árú termék is. A kristály vára mellé vehető selyemborítású belső résszel rendelkező velúrdoboz, ami védelmező funkciót lát el.