Fűnyíró vásárlás egy korrekt cégtől.

Szponzorált tartalom

Fűnyíró vásárlás – BestMarkt,
Fűnyíró vásárlás – BestMarkt

Az egyik kedvenc kerti munkám a fűnyírás. Sokaknak ez furcsán hangozhat, de engem egyszerűen kikapcsol ez a tevékenység. Viszont nem is olyan rég tönkre ment a fűnyíróm. Gondban is voltam, mert tavasz révén nem vacakolhattam sokat, hiszen ilyenkor nagyon gyorsan nő a fű. Egy ismerősömet kérdeztem, hogy mit ajánl, honnan vásároljak, és ő rögtön a BestMarkt-ot ajánlotta. Kérdeztem, hogy hogy találom meg, erre azt válaszolta, hogy egyszerűen beírom a keresőbe, hogy Fűnyíró vásárlás – BestMarkt, és már meg is fogom találni, amit keresek. Valóban így is lett.

Találtam fűnyírót minden árkategóriában, az olcsóbbaktól kezdve a nagyon drága, de profi darabokig. A középutat szerettem volna megtalálni, nem akartam a legolcsóbbat megvenni, mert azért a minőség híve vagyok, de pénzügyileg nem voltam annyira eleresztve, hogy megvegyek valamilyen csúcskategóriás darabot. Ezért egy Fieldmann fűnyíróra esett a választásom, amit még éppen elbírt a pénztárcám. Nem totojáztam sokat, ezután be is tettem a kosárba, és jött a szállítás kiválasztása és a fizetés. A termék mérete miatt a házhoz szállítást választottam, nem akartam személyes átvétellel bajlódni, úgyis részemről teljesen elfogadható volt a kiszállítás ára is. Azt olvastam az oldalon, hogy a megrendelések 96 %-a szokott teljesülni 2 munkanap alatt. Nyilván nagyon örültem volna ennek én is, de én azzal is ki voltam békülve, ha mondjuk az oldalon ígért 3-5 munkanap alatt hozzák ki az új fűnyírómat. Ennyi idő alatt azért nem nő olyan nagyot a fű!

A kiszállítással minden rendben volt, egy nagyon szuper fűnyírót kaptam. Viszont a használat során akadt vele egy kis gond, ami miatt megrémültem, hogy mégis hogyan fogom ezt a céggel lemeccselni, mert általában nem szívesen foglalkoznak ilyenekkel. Na de nem a BestMarkt! A garanciaszervizük nagyon korrekten járt el, rövid idő alatt megjavították a hibát, úgyhogy már azóta vígan nyírom vele otthon a füvet, és egyelőre nagyon jól teljesít. Biztos vagyok benne, hogy máskor is fogok rendelni a webshopjukról.