Dermokozmetikumok – a legjobbak egy helyen

Szponzorált tartalom

Dermokozmetikumok
Dermokozmetikumok

Hogyan is írhatnám le a legutóbbi utazásunkat? Nagyon élménydús és mégis pihentető volt, annyi biztos. Nem tettünk nagy kirándulásokat, idén kifejezetten a pihenésre mentünk a családdal, mert nagyon sűrű időszakon vagyunk túl mindannyian. Így elsősorban az volt a cél, hogy az üdülőfalut jobban megismerjük, sokat úszkáljunk a tengerben, esetleg játsszunk, sportoljunk kint a parton is – az esti nagy kártyapartikról nem is beszélve –, és persze jókat ettünk és ittunk, mert az nem maradhat ki az élmények közül. Azt hiszem, sikerült igazi, marandandó élményeket szerezni, amelyek majd átsegítenek bennünket a nehezebb időszakokon! Szépen le is barnultunk, bár megmondom őszintén, én egy picit le is égtem, pedig esküszöm, hogy tisztességesen kentem magam fényvédővel, és mégis… De szerencsére nem volt vészes a dolog, máskor pedig még jobban figyelek majd.

Ha már fényvédelem: a Dermokozmetikumok révén ismertem meg a Prevenció Patikát, és milyen szerencsém volt, hogy rájuk találtam! Nem csak a fényvédőikért rajongok, hanem a komplett bőrápolási rutinom termékeit mind tőlük szerzem be. A Dermokozmetikumok kínálatában a legnagyobb márkákat találjuk meg náluk, amely termékek nem csak ápolják és védik a bőrt, hanem gyakran illatanyag-mentesek, különleges extra hatóanyagokkal rendelkeznek, vagy akár a kisgyerekek bőrén is alkalmazhatók. Nem is szeretnék már másra váltani, mert nekem abszolút beváltak, csakúgy, mint a Prevenció Patika. Ráadásul 14 ezer forintos rendelés felett ingyenes náluk a szállítás, szóval, ha egy adagot szeretnél épp beszerezni a családnak a Dermokozmetikumokból, akkor már nagyjából el is érheted az ingyenes szállítást!

Ugyanakkor érdemes még azt is megemlíteni, hogy mennyi minden érhető el a Prevenció Patika kínálatában. Ez az online gyógyszertár ugyanis jelentősen megkönnyíti a vény nélkül kapható gyógyhatású készítmények, az életmód és többek közt a baba-mama termékek beszerzését, de szépségápolási és intim termékeket is találhatunk a kínálatukban. Mi a vitaminjainkat és a különböző étrendkiegészítőinket is mindig itt szerezzük be, mert a nagy kínálat kiváló árakkal párosul. Nekem nagyon tetszik az, hogy itt kényelmesen, hosszasan tudok válogatni, nézelődni, míg egy fizikai üzletként funkcionáló patikánál azért nem szívesen tartja fel a sort az ember hosszú percekig. Szó mi szó, nagyon meg vagyok elégedve a Prevenció Patikával, ráadásul mindig többféle akció fut náluk egyszerre, így bőven tudunk válogatni a csökkentett árú termékek között! Olyan ajánlatuk van például, ahol minden második termékre 50%-os kedvezményt adnak, vagy például közeli lejáratú termékek árait is le szokták szállítani. Azt hiszem, érdemes egy pillantást vetni az oldalukra, és felfedezni a jobbnál jobb ajánlatokat! Ráadásul a hírlevelükre való feliratkozásért cserébe még kedvezményben is részesülünk a vásárlásunkkor…