Dell PowerVault storage nagy átviteli sebességgel

Szponzorált tartalom

Dell PowerVault

Könnyen megeshet, hogy egy szerver önmagában nem elég. Ilyenkor szervertelepekre van szükség, hogy a hatalmas hálózati rendszerek kellő hatékonysággal működhessenek. Ezeknek pedig szükségük van olyan tárolókra, amilyen a Dell PowerVault storage.

Egyszerűen lehet csatlakoztatni többek között az olyan szerverekhez, mint a Dell PowerEdge. Képes 15 merevlemezt kezelni és az optimális felépítésének köszönhetően, rendkívül egyszerűen bővíthető.

Ekkora tárhellyel egy kimagaslóan nagy hálózatot lehet ellátni akkora adatmennyiséggel, ami az adott munkafeladatokhoz szükséges. A Dell PowerVault storage minőségére nem lehet senkinek panasza, mert hosszú időn keresztül biztosítja a fájlok biztonságos tárolását.

Számos biztonsági funkcióval látták el, ezért nem kell aggódnunk amiatt, hogy az adatok rossz kezekbe fognak kerülni. Egy teljesen zárt hálózatot lehet kialakítatni a Dell PowerVault storage segítségével. Nagyban megkönnyíti a munkát, hogyha az adatok egy helyen megtalálhatóak. Rendkívül költséghatékony megoldásnak számít a kapacitása miatt.