Corvini kuckó: amikor partnereddel elbújnál egy picit a világ elöl

Szponzorált tartalom

Búvóhely pároknak

Jó buli kettesben elmenni ide-oda. Múzeumlátogatás, mozi, étterem, kéz a kézben sétálni a Duna partján, közben etetni a sirályokat. Viszont egy idő után már jó lenne elbújni a kíváncsiskodó tekintetek tucatjai elől. Ha olyan helyet keresel a Corvin környékén, ahol végre kettesben lehetsz partnereddel, akkor itt találhatsz egyet: http://www.buvohely-corvin.com/buvohely/corvin-kucko. Van miből válogatni! A felszereltségre nem lehet panasz. Ez nemcsak egyszerű hotelszoba, ahol állandóan a szobaszervizt kell zaklatni, utána pedig az zaklasson minket, hogy kell-e valami. A teljesen felszerelt konyhában lenyűgözhetjük a kiszemeltünket egy finom vacsora elkészítésével.

A közös főzés kellemesen meg tudja alapozni a hangulatot, nem beszélve arról, hogyha egy kis bor is elfogyasztásra kerül közben. Így már biztosan jól fog alakulni az este. Azoknak is remek megoldást jelentenek a randikuckók, akiknek csak egy villámrandira van idejük. Szép dolog a család, viszont rengeteg időt kell áldozni a gyerekekre.

A szülőknek sok mindent hanyagolniuk kell a csemeték érdekében, többek között a nemi életet is bizonyos mértékben. Az sem megoldás, hogyha valamelyik rokont hívjuk segítségül, hiszen mindvégig bennünk lesz az a zavaró gondolat, hogy bármikor ránk nyithat valaki. De ha végre sikerül elszabadulni otthonról pár órára a gyerekek nélkül, akkor egy ilyen kényelmes lakásban, új és rendezett környezetben áldozhatunk életünk párjával a szerelem oltárán. Természetesen ez nemcsak a testi örömök miatt fontos, viszont jelentős szerepet játszik abban, hogy egy kapcsolatban mindvégig fennmaradjon a megfelelő egyensúly.

A búvóhelyek tökéletes randikuckóként szolgálnak mindazoknak, akiknek fontos a minőségi együttlét. Nem kell bizonytalan megoldásokat keresni, mástól szívességet kérni, aggódni a diszkrét kivitelezés miatt. A Corvin körül több, autóval jól megközelíthető, kényelmes búvóhely található. A lakások többféle stílusban lettek berendezve, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének megfelelőt. Ezekről számos kép található a búvóhelyek honlapján.