BalatonPro – az igazán emlékezetes balatoni kalandok királya

Szponzorált tartalom

BalatonPro
BalatonPro

Olyan programot kerestek, ami nem mindennapi? Elég volt az egyszerű strandolásból, gokartból és sablonos csapatépítő programokból? Mindegy, hogy munkahelyi bandáról van szó, vagy a famíliáról, a BalatonPro bizony tud még olyan lehetőségeket adni, mutatni, amikkel igazán különlegessé válhatnak ezek a közösségi élmények. De persze arra is sok ötletük van, hogy az egyedüli magányban mit érdemes csinálni.

A BalatonPro egy olyan vállalkozás, akik remek balatoni hajózós – vitorlázós programokkal tudnak szolgálni, nem is akármilyen mennyiségben. Gondoltak azokra, akik egyedül indulnának neki a kalandnak: lehet például vitorlást bérelni, vagy akár kimondottan horgászat céljából elvinni egy-egy hajót, még kapitányt is adnak hozzá, ha úgy van.

Nem is gondolná az ember, mennyi és milyen nagy horgászok járnak le a Balaton partjára. Szerintem ez az egyik legkedveltebb időtöltés talán, amit ebben a közegben lehet csinálni. Éppen ezért nagyon vagánynak érzem, hogy a BalatonPro-nál lehet ezért hajót bérelni és kimondottan ilyen céllal vízre szállni.

Ami legalább ennyire különlegessé egy egyébként is igen nívós eseményt, az a lánybúcsú/legénybúcsú csomag, illetve csomagok, mert hogy több is van. Ezekben aztán minden van, amire csak egy ilyen társaság vágyhat: a korlátlan italfogyasztástól kezdve, az esti buli belépőkön át egészen odáig, hogy igény szerint a kikötőben is lehet aludni a hajókon. Én speciel nagyon imádnám, hogyha egy ilyen lánybúcsúm lenne majd egyszer, de ez persze még sokára van.

A BalatonPro az egészen nagy társaságokra is gondolt, szóval akár csapatépítő tréninget is tudnak szervezni, hogyha arra van igény. Mindegy, hogy 1-2 hajónyi emberről van-e szó, vagy pedig annál jóval nagyobb a társaság. Az egyedi ajánlatoknak köszönhetően mindent meg tudnak oldani, csak egyeztetni kell róla. Erre van ott például a weboldalon elérhető ajánlatkérő, amit gyorsan ki lehet tölteni és leírni benne tételesen minden igényt és kívánságot. Persze telefonon is érdemes ezeket megbeszélni, mert nyilván szóban sokkal egyszerűbb konkretizálni, hogy ki mit is szeretne pontosan.

De ha csak egy egyszerű sétavitorlázásra vágyna valaki, azt is simán lehet velük összehozni. És akkor még annak sem kell félnie, hogy jaj, mennyire dől meg a hajó, aki egyébként kicsit majrés lenne. Simán lehet úgy is menni, főleg az ezekre a célokra tartott hajókkal, hogy ne okozzon ez diszkomfortot azoknak se, akik amúgy félnének. Természetesen, akinek eleve víziszonya van, az talán jobb, ha távol marad a vitorlázástól. De aki bele meri adni a lelkét, annak ez igazán hálás program lesz. A további lehetőségekért és részletekért lessétek meg a BalatonPro weboldalát, a www.balatonpro.hu-t.