Az infraszauna panelekkel funkcionál

Szponzorált tartalom

Infraszauna

A hagyományos szaunák gőz segítségével izzasztják meg a testet. Mivel sokan ezt nem tudják elviselni, ezért inkább teljesen lemondanak az élményről. Pedig a mai modern infraszauna már nem ezen az elven működik.

A benne lévő karbonszálas panelek a bőrréteg alá juttatják be a hőt, tehát a test felmelegítése belülről történik. Az izzadás ebben az esetben is megindul, amiben a gőz egyáltalán nem játszik szerepet. A verejtékezésnek köszönhetően búcsút lehet mondani a méreganyagoknak, aminek több előnye is van.

Egyrészt a bőr tisztábbá válik, aminek minden hölgy örül. Másrészt az infraszauna akkor is segítséget nyújt, ha a célt a fogyás vagy a narancsbőr eltüntetése jelenti. Tudniillik, a combon lévő apró gödröcskék a lerakódott méreganyagok miatt alakultak ki.

A kiürülés után már kevésbé lesz látványos a cellulitisz. Lelki szempontból is kiváló választást jelent, ha valaki a kabin otthonra történő megvásárlása mellett dönt. Mindenkire pozitív hatással van, ezért nem érdemes lemondani az infraszauna nyújtotta élményről.