Toro mini 8 szórófejek a hatékony öntözés szolgálatában

Toro mini 8

Az egyenletes, gazdaságos és modern öntözési technika fontos elemei a rotoros szórófejek. A közepes méretű és közepes hatótávolságú fejek közül, a Toro mini 8 egy közkedvelt típus. A maga 6-10 méteres szóró sugarával kiválóan alkalmazható családi házak kertjeiben, ahol az egyéb módon (spray fejekkel) már nem öntözhető területekre szolgálhat megoldásként.

Egy tetszés szerint beállítható szögtartományban, ami 40-360 fok között mozog, egyenletes sebességgel forgatja a vízfüggönyt, ami így tökéletes öntözést képes biztosítani. Ehhez 2-4 bar nyomásra van szüksége. Kiemelkedése a teljes magasságából 10 cm.

Természetesen vannak nagyobb hatósugarú, akár 28 méteres szórási távolsággal működő rotoros szórófejek is, amelyek főként sportpályákon, közterületeken alkalmazhatóak eredményesen. A Toro mini 8 mellé jár 5 különböző szórási távolságot biztosító fúvókakészlet, amelyeket speciális kulccsal lehet lecserélni és a szórási szög is ezzel állítható. Megbízhatóság, jó teljesítőképesség és megfizethető ár jellemzi.