Egyre kedveltebbek az infrapanelek

Infrapanelek

Napjainkban számtalan, fűtőberendezéseket gyártó és forgalmazó bizonyította be, hogy nem szabad már tartani az elektromos fűtéstől, ugyanis az ideális szerkezettel nem fog sok pénz elmenni a fűtésre, hanem az ember még spórolhat is.

Sokakat a Trotec infrapanelek győztek meg arról, hogy igenis létezik egy energiatakarékosabb, zöldebb és esztétikusabb megoldás is, amikor mondjuk egy kisebb helyiség felfűtéséről van szó. Az infrapanelek közül, sokan szeretik a TIH 500 S típust.

Aki nagyon sokáig kereste a fűtetlen helyiségek hatékony fűtési megoldását, illetve a költséghatékonyan szeretett volna kiegészítő, de igazán jóleső meleget teremteni a négy fal között, megtalálta azt a kelléket, amelyikben csalódni nem fog.

Az ilyen infrapanelek sikere a modern technológiában rejlik, hiszen míg a megszokott fűtőtestek konvekciós melegítésre alapoznak, addig ezek közvetlen meleget állítanak elő, veszteség nélkül. Nagy előny még, hogy az infrapanelek infravörös sugárzással, a Nap sugaraihoz hasonlóan melegítenek, ami sokkal kellemesebb lehet, mint amit egy kályha nyújt.